- Info@anel.nl
- 0597 792 029

Ma - Vr: 09:00 - 16:00S. (Silke) Hassing

Mijn naam is Silke Hassing. Sinds april 2020 ben ik werkzaam bij Zorgadviesburo ANEL als bewindvoerder. In 2021 heb ik de HBO-opleiding Bedrijfseconomie afgerond. Voordat ik aan deze opleiding begon was voor mij al duidelijk dat ik graag mensen wilde helpen bij hun financiën.

Gedurende mijn studie heb ik een specialisatie gevolgd, genaamd Geld & Schulden. Hierdoor heb ik mij extra verdiept in de wet- en regelgeving en de oplossingen die er zijn bij schulden.

Mijn werk bij Zorgadviesburo ANEL sluit hier goed op aan. Tijdens mijn werk vind ik het belangrijk om me in te leven in onze cliënten en waar nodig is ze te ontzorgen van de stress die de financiën en/of schulden met zich mee kunnen meebrengen.

Het leuke aan mijn werk vind ik dat we onze cliënten kunnen helpen om ze weer een mooi toekomstperspectief te bieden. Zit je in de knoop met je financiën, heb je schulden of loop je tegen andere (financiële) problemen aan? Neem dan gerust contact met ons op of loop eens binnen bij ons op kantoor.

Appen met ons? Klik hieronder om te beginnen+31646042024 img 1