- Info@anel.nl
- 0597 792 029

Ma - Vr: 09:00 - 16:00
A. (Annet) Elzer-Engelage

Professioneel bewindvoerder/mentor/curator

annet.elzer@zorgadviesburo-anel.nl
0597 – 79 20 29 / 06 – 46 04 20 24

Aanwezig: maandag t/m donderdag

Mijn naam is Annet Elzer. Ik ben geboren en opgegroeid in Scheemda en ruim 30 jaar getrouwd met mijn man Jan. We hebben samen drie kinderen van 27, 26, en 23 jaar oud. Na de MAVO/MEAO heb ik 22 jaar in het notariaat gewerkt en in 2008 was het tijd voor een nieuwe stap binnen mijn carrière.

Ik ben een eigen onderneming gestart genaamd Zorgadviesburo ANEL. Wat begon als een eenmanszaak vanuit huis, is gegroeid tot een VOF met inmiddels 4 personeelsleden aan de Haven Zuidzijde 7 te Scheemda.

De werkzaamheden bij Zorgadviesburo ANEL bestaan voornamelijk uit bewindvoering/mentorschap en curatele. We verzorgen ook de administratieve begeleiding na een overlijden én bieden daarnaast ook budgetbeheer aan voor onze cliënten. Bij Zorgadviesburo ANEL vinden we laagdrempeligheid, korte lijntjes en persoonlijk contact erg belangrijk. Onze cliënten hebben een naam en geen dossiernummer.

Lukt het je niet om je eigen financiën op orde te krijgen? Heb je schulden en kom je er niet meer uit? Twijfel niet langer en loop gewoon eens bij ons binnen zodat we samen kunnen bouwen aan jouw toekomst.


J.M. (Jan) Elzer

Boekhouder

jan.elzer@zorgadviesburo-anel.nl
0597 – 79 20 29

Aanwezig: maandag t/m donderdag

Mijn naam is Jan Elzer. Getrouwd met Annet, de vader van Rik en samen hebben we nog 2 dochters. Ik ben geboren in 1965 in Midwolda en heb altijd in Oost-Groningen gewoond.

Voor ik bij Zorgadviesburo ANEL aan de slag ben gegaan heb ik als intercedent, procesadministrateur en personeelsplanner gewerkt. In 2016 ben ik fulltime bij Zorgadviesburo ANEL gaan werken en heb ik de boekhouding en receptionele werkzaamheden op mij genomen. Vaak ontvang ik de klanten en begeleid ze naar de spreekkamer waar een bewindvoerder óf mentor het overneemt.

Het mooiste aan mijn werkzaamheden vind ik de persoonlijke benadering die we richting onze klanten hebben. Hebben ze een vraag? Dan krijgen ze daar áltijd een antwoord op. Verder merk je, indien je het Groningse dialect spreekt, dat dit voor veel klanten als een verademing wordt opgemerkt. Iedereen is dan ook welkom bij ons tijdens kantooruren, met of zonder afspraak.F.T. (Rik) Elzer

Professioneel bewindvoerder

rik.elzer@zorgadviesburo-anel.nl
0597 – 79 20 29 / 06 – 15 11 89 02

Aanwezig: maandag t/m vrijdag

Mijn naam is Rik Elzer. Ik heb de opleiding HBO bedrijfseconomie gevolgd en ben vanuit school direct aan de slag gegaan bij Zorgadviesburo ANEL. Inmiddels werk ik hier alweer 4 jaar.

Ik ben werkzaam als bewindvoerder en help onze cliënten graag wanneer ze niet in staat zijn om hun eigen financiën te beheren. Het mooie aan mijn werk bij Zorgadviesburo ANEL vind ik de afwisseling. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk wat wij doen erg uitdagend.S. (Silke) Hassing

Bewindvoerder

silke.hassing@zorgadviesburo-anel.nl
0597 – 79 20 29 / 06 – 11 28 53 00

Aanwezig: dinsdag t/m vrijdag

Mijn naam is Silke Hassing. Met mijn HBO diploma Bedrijfseconomie nog vers op zak, ben ik inmiddels alweer meer dan 1,5 jaar werkzaam als bewindvoerder bij Zorgadviesburo ANEL. Voor ik aan mijn opleiding begon was voor mij al duidelijk dat ik mensen graag wilde helpen bij hun financiën.

Met deze gedachte heb ik tijdens mijn studie een specialisatie genaamd Geld & Schulden gevolgd. Hierdoor heb ik mij extra verdiept in de wet- en regelgeving en de oplossingen die er zijn bij schulden.

Mijn werk bij Zorgadviesburo ANEL sluit hier goed op aan. Tijdens mijn werk vind ik het belangrijk om me in te leven in onze cliënten en waar nodig is ze te ontzorgen van de stress die de financiën en/of schulden met zich mee kunnen meebrengen.

Het leuke aan mijn werk vind ik dat we onze cliënten kunnen helpen om ze weer een mooi toekomstperspectief te bieden. Zit je in de knoop met je financiën, heb je schulden of loop je tegen andere (financiële) problemen aan? Neem dan gerust contact met ons op of loop eens binnen bij ons op kantoor.M (Michael) Dijkema

bewindvoerder/mentor

michael.dijkema@zorgadviesburo-anel.nl
0597 – 79 20 29

Aanwezig: maandag t/m donderdag

Mijn naam is Michael Dijkema. In 2014 ben ik begonnen aan de opleiding Commerciële Economie. Ik heb in 2015 toch de keuze gemaakt om te switchen naar Social Work. Tijdens deze opleiding was er voor mij een goede balans tussen het werken met mensen en financiën.

Sinds 1 februari 2021 ben ik werkzaam bij Zorgadviesburo ANEL. Momenteel doe ik nog ondersteunend werk en leer ik gaandeweg nog veel. Ook ben ik druk bezig met het afronden van de cursus bewindvoering en volg ik 24 oktober de laatste cursusdag. Naast het stukje bewindvoering ga ik me ook bezig houden met mentorschappen.

Het leuke aan mijn werk binnen Zorgadviesburo ANEL is dat je echt iets kunt betekenen voor andere mensen. Daarnaast is het werk ook erg afwisselend. Zorgadviesburo ANEL is een gezellig familiebedrijf dat toegankelijk is voor iedereen die onze hulp kan gebruiken.L. (Leonie) Niemeijer

Bewindvoerder

leonie.niemeijer@zorgadviesburo-anel.nl
0597 – 79 20 29

Aanwezig: maandag, woensdag & donderdag

Mijn naam is Leonie Niemeijer. De afgelopen 20 jaar ben ik werkzaam geweest in de financiële wereld. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Inmiddels werk ik alweer een geruime tijd bij Zorgadviesburo ANEL. Hoewel ik nu in een geheel andere sector werk, kan ik door mijn financiële achtergrond mijn cliënten goed begeleiden. Om meer verdieping te krijgen m.b.t schuldenproblematiek volg ik momenteel de opleiding schuldenbewind. Dit is een mooie aanvulling op mijn HBO Bedrijfseconomie diploma.

Het werk bij Zorgadviesburo ANEL is zeer gevarieerd, iedere cliënt heeft zijn eigen verhaal. Iemand kan door persoonlijke omstandigheden in financiële problemen komen, daardoor is het altijd maatwerk. Het begeleiden van deze cliënten om samen aan een goede toekomst te werken is wat het werk zo boeiend maakt.

Het is voor veel cliënten een enorme stap om contact op te nemen bij schuldenproblematiek. Bij Zorgadviesburo ANEL werken we laagdrempelig en zijn we open minded. Dit zorgt voor een fijne werksfeer tussen de cliënten en collega’s.Bruno, onze kantoor-hond

Mijn naam is Bruno. Al 5 jaar lang begroet ik al het bezoek dat binnenkomt op het kantoor in Scheemda. Ik ben erg aanhankelijk en vind het heerlijk om geknuffeld en geaaid te worden, maar mijn dag is pas compleet wanneer ik lekkere koekjes krijg!

Waar ik mij vooral mee bezig houd op kantoor? Het afleiden van mijn collega’s, het begroeten van bezoek, zorgen dat ik veel knuffels en koekjes krijg, slapen en spelen!

Op de meeste werkdagen sta ik van 9:00 tot 16:00 voor jullie klaar, maar onthoud dan: vergeet vooral de koekjes niet!