- Info@anel.nl
- 0597 792 029

Ma - Vr: 09:00 - 16:00L. (Leonie) Niemeijer

Mijn naam is Leonie Niemeijer. De afgelopen 20 jaar ben ik werkzaam geweest in de financiële wereld. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Inmiddels werk ik alweer een geruime tijd bij Zorgadviesburo ANEL. Hoewel ik nu in een geheel andere sector werk, kan ik door mijn financiële achtergrond mijn cliënten goed begeleiden. Om meer verdieping te krijgen m.b.t schuldenproblematiek volg ik momenteel de opleiding schuldenbewind. Dit is een mooie aanvulling op mijn HBO Bedrijfseconomie diploma.

Het werk bij Zorgadviesburo ANEL is zeer gevarieerd, iedere cliënt heeft zijn eigen verhaal. Iemand kan door persoonlijke omstandigheden in financiële problemen komen, daardoor is het altijd maatwerk. Het begeleiden van deze cliënten om samen aan een goede toekomst te werken is wat het werk zo boeiend maakt.

Het is voor veel cliënten een enorme stap om contact op te nemen bij schuldenproblematiek. Bij Zorgadviesburo ANEL werken we laagdrempelig en zijn we open minded. Dit zorgt voor een fijne werksfeer tussen de cliënten en collega’s.

Appen met ons? Klik hieronder om te beginnen+31646042024 img 1